Kezdőlap E-mail   Bemutatóterem: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 46.    Telefon: 260-5038
  Mobil: (30) 214-72-33    
E-mail: horvathgeza@redonykeszites.hu

 

 
 
 

Amerikai típusú tolóablakok

Mivel a műanyag profil mérettartó, így a tolóablakok könnyen mozgathatók és rögzíthetők. Az Ön ablakainak a szobából is könnyen tisztíthatónak kell lennie. A tolóablakok a könnyen működtethető rendszernek köszönhetően bedönthetők. Az ablakon egy zsanéron 90 fokban elfordulnak, hogy az üveg mindkét oldala elérhető legyen otthonából. A csúsztatható kereteknek pedig kiemelhetőnek kell lenniük a könnyű tisztítás miatt.

    

A tolóablakok valóban egyszerű kezelését az állandó erejű rozsdamentes acél kiegyensúlyozó rendszer biztosítja, amely úgy működtethető, mint egy jó minőségű feltekercselhető szalag ? sima és folyamatos húzással. Sosem kell rajta állítani, kezelést nem igényel.

A tolóablakokat úgy tervezték, hogy majdnem száz százalékkal jobban ellenálljanak a levegő és a víz beszivárgásának, mint azt az iparági szabványok előírják. A tolóablakban és a keretben lévő légtér, valamint a duplafalu kialakítás növeli a szigetelést és erősíti a szerkezetet. A duplaüvegű ablak és az alacsony vezető tulajdonságú hőféktartó fokozzák a hőgazdálkodás hatékonyságát és csökkentik a páralecsapódást hideg időben.

 

 

Műanyag ablakok

Fenstherm Classic:
Alapanyaga a Magyarországon leginkább elterjedt és bevált Panorama 2000 profilrendszer. A háromkamrás, középtömítéses (MD) ablakok softline vonalvezetésűek. A tokok beépítési mélysége 58 mm. A profilok hőátbocsátási tényezője: K=1,9 W/m˘2K. Tetszetős megjelenésük mellett kiváló hő és hangszigetelési mutatókkal rendelkeznek, és ideális a csapadékvíz elvezetésük.

     

Fa ablakok

A természet és a technika összjátéka

Ősi alapanyagból - a jövő igényeire
A fa barátságos, élő, meleg, természetes anyag, melyet az ember évezredek óta felhasznál. Az általunk forgalmazott ablakok is ebből az ősi anyagból: jó minőségű, egészséges, hibátlan fából készülnek.

Az alapanyagot korszerű gépekkel, modern technológiával, a legújabb épületfizikai ismeretek
alapján dolgozzuk fel. A gondosan megválasztott és precízen beépített üvegeknek, vasalatoknak, vízvetőknek, tömítéseknek, valamint a gyárilag felvitt, igen tartós bevonatoknak köszönhetően ablakaink minden részletükben igényesek, hosszú távon is tökéletesen működnek.

   

ugrás fel

 
 
Horváth Árnyékolástechnika   Utolsó frissítés: 2011-03-23 
Horváth Géza redőnykészítés és redőnyjavítás © 2004. Minden jog fenntartva.