Kezdőlap E-mail   Bemutatóterem: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 46.    Telefon: 260-5038
  Mobil: (30) 214-72-33    
E-mail: horvathgeza@redonykeszites.hu

 

 
 
 

Hőszigetelt alumínium redőnyök

Az egyik legelterjedtebb külső árnyékoló, mely védi otthonunkat a betolakodóktól, a zajoktól, a széltől és a csapadéktól. Nyáron kívül rekeszti a forróságot, télen a hideget, így energiát spórolhatunk vele.

Az alumínium redőny megrendelhető mobil szúnyoghálóval kombinált
változatban is.

  

A hőszigetelt alumínium redőnyök készülhetnek 37-es, 42-es, 45-ös, 52-es és 55-ös lécprofillal. A redőnylécek a jó hő- és hangszigetelés érdekében szigetelő habbal vannak kitöltve, különböző színekben rendelhetők, melyek a Bemutatótermünkben megtekinthetők.

  

Külső tokos redőnyautomaták:

Gurtnis                 Zsinóros               Kurblis

      

Redőnymotorok (Somfy, Becker)

A redőnymotorok utólag is beszerelhetőek a már meglévő redőnybe minimális átalakítással (tengelycsere). Motoros vezérlési lehetőségek: 1. kapcsolóval, 2. távirányítóval - fényérzékelő, akadályérzékelő?stb, 3. programozható időkapcsolóval.

 


Az alumínium redőnytokok készülhetnek 45 és 20 fokos alsó töréssel, ill. törés nélkül ( 90 fokos), ezen kívül a lap tetején látott íves kivitelben is rendelhetőek.

    

 

Faredőny

A faredőny anyaga az időjárási viszontagságokat jól tűrő, többszörösen válogatott borovi fenyő, de igény szerint minden redőnylécnek alkalmas fából (pl. dió-, ill. trópusi fából) el tudjuk készíteni. A faredőny rozsdamentes acél kapcsokkal készül (melyet a gyártói szabadalom véd) melyek egymásba kapcsolódva csavarozás nélkül, lécenként tartják a redőnyt, ezáltal a redőny belső oldalán nem látszanak a csavarfejek. Ez esztétikusabb és tartósabb megoldás a hagyományos típusnál alkalmazott fűzési rendszerrel szemben, ahol az első lécben lévő 3-4 csavar tartja az egész alatta lévő redőnyrészt.

A faredőny felületkezelése gombamentesítő alapozással, majd vizes bázisú lazúrozással és UV-sugárzásálló vizes bázisú színtelen fedőlakkozással történik.

Kiváló hő- és hangszigetelő!

A fényszabályozás és szellőztetés a 25-75%-os rés-léc arány miatt egyedülálló.

A hagyományos gurtnis működtetési mód mellett az Európában két legnagyobb piacvezető cég - Somfy, Becker - motorizációs termékeinek alkalmazásával a motoros vezérlési lehetőségek (fali kapcsolás, távirányítás, programozás) széles skálája áll rendelkezésre.

 

Műanyag redőny

A műanyag redőnyléceket PVC granulátumból extrudálással állítják elő. Alapáron a gyárilag szinterezett vaslemez tokkal kerül beszerelésre, felár ellenében az ugyancsak szinterezett alumínium tok is rendelhető.

  

Beépíthető redőnytokok

A beépíthető redőnytokok egyedi igény szerint rendelhetők. Bővebb információval a Bemutatótermünkben állunk az érdeklődők rendelkezésére.

     

ugrás fel

 
 
Horváth Árnyékolástechnika   Utolsó frissítés: 2011-03-23 
Horváth Géza redőnykészítés és redőnyjavítás © 2004. Minden jog fenntartva.